Beste Collega’s, Anders Kijken naar Kinderen (AKK) bestaat 25 jaar en dat vieren we op 7 maart. In de afgelopen  25 jaar is AKK uitgegroeid tot een opleidingscentrum waar met een  multidisciplinair team van docenten, diverse (incompany) opleidingen en studiedagen worden geven in binnen en buitenland. We hebben al veel paramedici, ouders, leerkrachten, (ortho)pedagogen, groepsleiders en andere belangstellenden mogen opleiden en meenemen in het concept van Anders kijken naar kinderen (en inmiddels ook volwassenen en ouderen). De zintuigen en prikkelverwerking langs alle levenslijnen, gerelateerd aan het dagelijks leven en beleven blijven onze pasSIe.

Wij hebben een mooi programma samengesteld met voor iedere beroepsgroep een keuze uit passende themabijeenkomsten. We hebben besloten in tegenstelling tot wat in de uitnodiging vermeld staat geen accreditatie aan te vragen bij de KNGF. Wel bij pe-online voor ergotherapeuten, logopedisten en kinderfysio’s aangesloten bij het keurmerk. Bij het KNGF aangesloten (kinder)fysiotherapeuten kunnen de studiedag in het vrije deel laten meetellen.

.We nodigen u van harte uit om er  7 maart bij te zijn. Anders kijken blijft een feestje!

LET OP! per abuis was de afgelopen dagen vermeld dat inschrijven niet meer mogelijk is omdat we de limiet bereikt hadden in het aantal deelnemers maar…we kunnen wat uitbreiden en het slot is van de inschrijving!

Voor meer informatie download hier de brochure.

Met vriendelijke groet  namens het team van Anders Kijken naar Kinderen,

Miriam Hufen en André Rietman